چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی های جهان است، به ویژه در فرهنگ مردم چین که توجه زیادی به چای و انواع آن دارند. چایی که از آن سخن می گوییم Da Hong Pao نام دارد و یکی از چای های اصیل چین به شمار می رود. دلیل قیمت بالای آن کمیاب بودن چای مورد […]

چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی های جهان است، به ویژه در فرهنگ مردم چین که توجه زیادی به چای و انواع آن دارند. چایی که از آن سخن می گوییم Da Hong Pao نام دارد و یکی از چای های اصیل چین به شمار می رود. دلیل قیمت بالای آن کمیاب بودن چای مورد نظر است. درختچه های این چای در کوه های وویی در استان فوجیان چین یافت می شود و برگ هایش را فقط در فصل بهار می چینند. چینی ها رسم و رسومی دارند که برای الهه ی چای به خاطر رشد برگ های چنین چایی عبادت می کنند. براساس برخی از گزارش ها چینی ها از شیر بز برای شستن برگ های چای استفاده می کنند و بعد برگ ها را می پزند و سپس آنها را در فرآیندی که ۸۰ سال طول می کشد برای خشک کردن و طعم گرفتن می گذارند.