به گزارش “نبض انرژی” ، هلو یک میوه ی فوق العاده مفید و پرانرژی برای سلامت و زیبایی پوست است و می تواند یک لاغر کننده باشد. روده ها و دستگاه گوارش هم با مصرف هلو به نوعی پاکسازی می شوند. باورها بر این است که هلو ابتدا در چین کشف شده است و همچنین بزرگترین تولید کننده هلو است و پس از آن، ایتالیا در رتبه دوم قرار دارد ؛
ظاهر این میوه شبیه به یک سیب کوچک است و به طور کلی بیضی شکل است و 7 تا 10 سانتیمتر قطر و 130 گرم وزن دارد.
سطح بیرونی هلو پرز مانند است و گوشت داخلی آن تقریباً 87 درصد آب دارد. طعم آن ترش و شیرین است و عطر دلپذیری دارد. انواع مختلف هلو در سراسر جهان رشد می کند و دارای رنگ های مختلفی هستند و این میوه بین ماه اردیبهشت تا آبان در دسترس است.
هلو را می توان به روش های مختلف مصرف کرد اما باید قبل از خوردن، آن را پوست بکنید.می توانید آن را به سالاد، دسر، مربا و ژله ها اضافه کنید ؛ کمپوت هلو نیز در تمام طول سال در دسترس و موجود است.
ارزش غذایی هلو:
– کالری:
هلو کالری بسیار پایینی دارد، 6 عدد هلوی بزرگ تنها 70 کالری دارد.
– کربوهیدرات، چربی و پروتئین ها:
اکثر کالری های موجود درهلو توسط 17 گرم کربوهیدرات در یک هلو بزرگ شامل می شود. همچنین حاوی 1/5 گرم پروتئین و 0/4 گرم چربی ناچیز است.
– فیبر غذایی هلو :
یک عدد هلوی بزرگ حاوی حدود 2 گرم فیبر است که بیشتر در پوست آن متمرکز است.
– ویتامین های هلو:
1 عدد هلوی بزرگ 570 واحد ویتامین A را فراهم می کند که 10 درصد بیشتر از میزان توصیه شده روزانه این ویتامین است. همچنین در بخش سلامت نمناک میخوانید که هلو حاوی 1/4 میلی گرم نیاسین یا ویتامین B3 می باشد.
هلو حاوی ویتامین های پیچیده B و E در مقادیر کم و ناچیز است.
– مواد معدنی هلو:
هلو حاوی سدیم نیست، اما به طور خاص غنی از پتاسیم است. همچنین 10 میلی گرم کلسیم، 30 میلی گرم پتاسیم، 16 میلی گرم منیزیم، 0/3 میلی گرم روی و 0/4 میلی گرم آهن است.