پیگیری 1750 میلیارد تومان پروژه توزیع برق تبریز در سفر رییس‌جمهور
پیگیری 1750 میلیارد تومان پروژه توزیع برق تبریز در سفر رییس‌جمهور
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به سفر پیش‌روی رییس جمهور به آذربایجان‌شرقی گفت: در این سفر هشت پروژه در حوزه برق تبریز به ارزش هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان برای تصویب و تخصیص اعتبار لازم پیگیری می‌شود.

به گزارش «نبض انرژی»  “عباس حسامی” اظهار داشت: این پروژه‌ها برای بهبود صنعت توزیع برق این شهرستان پیشنهاد شده که از جمله شامل تکمیل ساماندهی شبکه برق بازار سرپوشیده تبریز، اصلاح روشنایی معابر تبریز و تبدیل چراغ‌های روشنایی به ال ای دی، تعویض شبکه سیمی به کابل خودنگهدار، تکمیل ساختمان عملیاتی و دیسپاچینگ (اتاق کنترل) شهرستان‌ها و تجمیع ادارات و بهبود ناوگان خودرویی و عملیاتی برق تبریز است.
وی ادامه داد: سال‌های گذشته برای ساماندهی بازار سرپوشیده تبریز پنج کیلومتر کابل فشار قوی، ۶ کیلومتر کابل فشار ضعیف و پنج دستگاه پست کمپکت (اتاقک توزیع جریان برق) اضافه، پست‌های کمپکت موجود تعویض، شبکه‌های فشار ضعیت سراهای بازار کاملا تعویض و اصلاح، تابلوهای توزیع اتوماتیک نصب و تابلوهای زمینی برای نخستین بار در ایران اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه این شرکت از قدیمی‌ترین شبکه‌های برق کشور است، گفت: در ساختمان جدید این شرکت موزه برق پیش‌بینی شده تا پرونده‌های قدیمی و تجهیزات تولید برق خصوصی در این موزه به نمایش گذاشته شود.
وی، با اشاره به اینکه اکنون کارهای مقدماتی برای ساخت این ساختمان انجام شده و دارای ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی است، ادامه داد: ساخت این ساختمان مطالبه عمومی برای تمرکز در ارایه خدمات به مشترکان زیر پوشش شبکه توزیع برق تبریز است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه، یک میلیون و ۸۰ هزار مشترک تحت پوشش این شرکت است، گفت: شرکت توزیع برق تبریز به مردم شهرستان‌های تبریز، اسکو و آذرشهر، ۱۰ شهر و روستاهای تابعه در این مسیر خدمات‌رسانی می‌کند.
حسامی، افزود: این شرکت دارای بیش از ۱۰ هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف و ۲۰ هزار ولت، هفت هزار و ۶۰۰ انوع پست زمینی، هوایی، ساختمانی، کمپکت و کیوسکی و ۲۱۰ هزار شعله چراغ در سطح معابر این شهرستان ها و روستاها است.
وی با اشاره به اینکه برق از سه مقوله تولید، انتقال و توزیع مویرگی تشکیل شده است، بیان کرد: نوع مصارف حوزه برق تبریز شامل ۳۵ درصد مسکونی، ۳۵ تا ۳۶ درصد صنعتی و بقیه مربوط به سایر کاربری‌ها است.