تامین برق پایدار نقاط ژرف شبکه با نیروگاه‌های مقیاس‌متوسط
تامین برق پایدار نقاط ژرف شبکه با نیروگاه‌های مقیاس‌متوسط
مجری طرح‌های نیروگاهی شرکت برق حرارتی از برنامه این شرکت برای احداث هفت نیروگاه مقیاس متوسط در نقاط دوره افتاده پنج استان کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار «نبض انرژی» “فرشید حدادی” در گفت‌وگو با رسانه ملی با اشاره به اینکه شرکت برق حرارتی همزمان با دیگر ارکان وزارت نیرو در تلاش برای بهبود تراز منفی تولید و مصرف برق در کشور است، افزود: این مجموعه با اتکای به توان داخلی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه با سازندگان، تامین‌کنندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان صاحب تخصص در تلاش است تا راهکارهای مناسب برای توسعه توانمندی در صنعت برق کشور و افزایش ظرفیت تولید را پیاده‌سازی کند.
وی با اشاره به اهتمام ویژه برق حرارتی در بخش توسعه، نوسازی و احداث نیروگاه‌های خصوصی و دولتی، ادامه داد: این شرکت مادرتخصصی اواخر سال گذشته در حوزه انتقال تکنولوژی و بومی‌سازی قراردادی را با گروه مپنا منعقد کرده است تا بتوانیم نیروگاه‌های مقیاس متوسط را وارد چرخه تولید کنیم.
مجری طرح‌های نیروگاهی شرکت برق حرارتی با بیان اینکه توربین‌های با ظرفیت 25 تا 90 مگاوات در حوزه نیروگاه‌های مقیاس متوسط قرار می‌گیرند، اضافه کرد: بازتوانی و نوسازی نیروگاه‌های قدیمی در کشور یکی از ثمرات احداث این واحدها است که با انجام این مهم می‌توانیم اغلب نیروگاه‌های قدیمی کشورمان که دارای ظرفیت پایینی هستند را بازنشسته کرده و واحدهای جدید را جایگزین آن کنیم.
حدادی با تاکید بر اینکه این نیروگاه‌ها در نقاط ژرف شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد، ادامه داد: نخستین واحدهای احداث شده در این بخش مربوط به استان سیستان و بلوچستان است که ظرف 9 ماه توانسته‌ایم سه واحد مقیاس متوسط 42 مگاواتی را وارد مدار کرده و بخشی از کسری 850 مگاواتی تولید این استان را برطرف کنیم.
وی با اشاره به برنامه برق حرارتی برای نصب هفت توربین مقیاس متوسط در پنج ساختگاه، اضافه کرد: براساس برنامه این واحدها ظرف 24 ماه در نقاط ژرف استان‌های سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان، یزد، خوزستان و لرستان نصب خواهد شد تا شاهد تامین انرژی پایدار برق در این نقاط از کشور باشیم.