به گزارش نبض انرژی ، برخی کاربران سامانه «فارس من» با ثبت سوژه ای با عنوان «چرا محصولات پتروشیمی اینقدر گران شده است؟» اعلام کرده بودند: «محصولات پتروشیمی که در بیشتر تولیدات از آن استفاده می شود و اینقدر گران است علت خیلی از گرانی های اجناس محسوب می شود، دلال ها را شناسایی و به […]

به گزارش نبض انرژی ،

برخی کاربران سامانه «فارس من» با ثبت سوژه ای با عنوان «چرا محصولات پتروشیمی اینقدر گران شده است؟» اعلام کرده بودند: «محصولات پتروشیمی که در بیشتر تولیدات از آن استفاده می شود و اینقدر گران است علت خیلی از گرانی های اجناس محسوب می شود، دلال ها را شناسایی و به مردم معرفی کنید. چرا اینقدر باید در بین تولیدات داخلی واسطه باشد که تعیین کننده قیمت باشند.»

در این خصوص محسن صفدری،مدیر کل صنایع غیر فلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: اصلاح سهمیه مواد پتروشیمی به منظور مدیریت تقاضای محصولات پتروشیمی مورد مصرف در صنایع و در راستای کاهش قیمت تمام شده مواد اولیه مورد نیاز صنعت انجام شده است.

وی افزود: در مجموع ۶۸۶ واحد صنعتی مصرف کننده پروپیلن نساجی در کشور وجود داشتند که پس از تصمیم کمیته راهبری مدیریت تقاضای محصولات پتروشیمی و طرح افق برای مدیریت تقاضای مواد پتروشیمی و دستور اصلاح سهمیه واحدها، در عرضه هفته گذشته ۴۰۷ واحد مشمول اصلاح سهمیه شدند.

مدیرکل دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: مجموع سهمیه ها پیش از این ۲۸ هزار و ۴۰۰ تن بود که بعد از اصلاح به حدود ۵۰ درصد سهمیه قبلی و به میزان ۱۴ هزار و ۵۰۰ تن رسید.

صفدری تاکید کرد: میزان رقابت برای این نوع از مواد اولیه، نسبت به هفته گذشته به شدت کاهشی بوده و با تداوم این روند و تمهیدات موجود حتما این رقابت به صفر خواهد رسید.

وی تصریح کرد: چنانچه واحدهای تولیدی که با کاهش سهمیه مواجه شده اند و یا در میزان سهمیه فعلی دارای ابهاماتی هستند با مراجعه به سازمان‌های صمت استانها و ارائه اسناد مثبت مبنی بر آمار تولید و مقدار خرید از بورس در سال ۹۸ مراتب را اعلام کنند تا مورد بررسی مجدد قرار گیرد.