به گزارش نبض انرژی، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو(پاون)، “محمدمهدی جوادیانزاده” در جلسه شورای حفاظت منابع آب شهرستان اردکان که با حضور فرماندار اردکان و جمعی از مسئولان این شهرستان در سالن شهید حنیف فرمانداری اردکان برگزار شد، با بیان اینکه روند افت سطح آب زیرزمینی در سالهای گذشته نگرانکننده است، اظهار کرد: این روند به گونهای است که در مناطقی مانند چاه افضل اردکان ۳۰ سانتیمتر افت سطح آب زیرزمینی در سال را تجربه کردهایم.
وی افزود: برای این منطقه که شوری آب بالا بوده، دوره خاموشی چاهها را از ۶۰ روز به ۴۵ روز کاهش دادهایم، اما ادامه این روند و خشکشدن چاهها، کشاورزی منطقه را نابود میکند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای یزد گفت: نصب کنتورهای هوشمند کشاورزی باعث مدیریت منابع آب شده و کشاورزان را از خاموشی چاهها بینیاز میکند.
“بهروز شهابیزاد” فرماندار اردکان نیز در این نشست وضعیت اردکان را در برداشت بیرویه از منابع آبی اضطراری دانست و گفت: اگر عزمی برای حفظ منابع آبی وجود دارد، باید برای کل کشور اجرایی شود و انتظار میرود برای حفظ سهمیه آبی استان تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی ایسی بالای آب، کمبود منابع و کیفیت پایین آنها را از ویژگیهای منابع آبی شهرستان اردکان برشمرد و افزود: بهبود این وضعیت نیازمند توجه مدیران آب استان است.
شهابیزاد در پایان با تاکید بر لزوم تصمیمگیری متفاوت بر اساس وضعیت کشت شهرستانها و شرایط آبی هر منطقه، گفت: حفظ فضای سبز شهری ضرورتی اجتنابناپذیر برای تعدیل و تصفیه هوای شهر است و در زمینه کشت گیاهان کمآبخواه باید کار اساسی صورت گیرد.
بخش کشاورزی مصرفکننده 80 درصد آب اردکان در یزد
برچسب ها
نگاهی به هزینههای سرسام آور تولید و توزیع برق؛ 300 ساعت ناترازی تولید و تقاضای برق در 8600 ساعت مصرف/ چگونه از دو راهی بحران عبور کنیم؟
بهزودی و بین شرکتهای ملی نفت و دانشبنیان اوتیسی انجام میشود امضای قرارداد ساخت ۱۴ توربوکمپرسور به ارزش ۲.۲ میلیارد دلار
300 ساعت ناترازی تولید و تقاضای برق در 8600 ساعت مصرف/ چگونه از دو راهی بحران عبور کنیم؟
بنا بر آمارها، کشور از 8600 ساعت مصرف سالانه برق با 300 ساعت ناترازی میان تولید و تقاضای مصرف روبروست، ناترازی که به رغم برخی انتقادها، راهکارهای سادهتری در دنیا برای عبور از آن آزموده شده است.
امضای قرارداد ساخت ۱۴ توربوکمپرسور به ارزش ۲.۲ میلیارد دلار
رئیس پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت و گاز از امضای قرارداد شرکتهای ملی نفت ایران و اوتیسی به ارزش ۲.۲ میلیارد دلار برای ساخت ۱۴ توربوکمپرسور خبر داد و گفت: اوتیسی برای ساخت کمپرسورهای سکوهای تقویت فشار پارسجنوبی نیز اعلام آمادگی کرده است.
پتروشیمی جم و پژوهشگاه صنعت نفت قرارداد همکاری امضا کردند
قرارداد خدمات مشاوره پژوهشی میان پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت پتروشیمی جم در بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «نفت دانش بنیان، تولید ایرانی، صادرات جهانی» به امضا رسید.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.