وی اظهار داشت: آب شیرینکنها باید در زمینهایی مورد استفاده قرار گیرد که علاوه بر پایین بودن کیفیت منابع آبی آنها، نزدیک به دریا باشد، به خاک آسیب نرساند و آبخوان را تخریب نکند، زیرا این خطرات غیر قابل جبران بوده و اگر دشتها از بین برود دیگر احیا نخواهند شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان هرمزگان خاطرنشان کرد: ۲۲هزار حلقه چاه در استان وجود دارد که با توجه به شرایط استان و وجود خشکسالی، عدم بارش نزولات جوی و افت کمی و کیفی آب، کشاورزان در برخی از دشتهای استان تمایل دارند از آب شیرینکن استفاده کنند.
ملایی با اشاره به اینکه به دلیل خشکسالیهای اخیر دشتهای استان به خوبی تغذیه نشده و شاهد اضافه برداشت نیز بودهایم اضافه کرد: بهدلیل عدم توازن در تغذیه و برداشت دشتهای استان بهطور متوسط در برخی دشتها سالی 1.5 متر سطح آب آنها کاهش داشتهاست.
وی اضافه کرد: لازمه صدور مجوز آب شیرینکن وجود نظارت است که ضمن رعایت الزامات زیست محیطی، از اضافه برداشت جلوگیری شده و کشاورزی بهصورت گلخانه و در فضای بسته انجام گیرد تا شاهد افزایش راندمان آب باشیم.