به گزارش خبرنگار «نبض انرژی» “علیرضا ارسطویی” با اعلام این مطلب، اظهار داشت: از مجموع ظرفیت 1888 میلیون متر مکعبی پنج سد تامین کننده آب شرب استان تهران، 251 میلیون متر مکعب آب پشت سدها ذخیره شده و بیانگر این است که تنها حدود 13.3 درصد از ظرفیت کلی سدهای پنجگانه تامین کننده آب استان تهران پر است.
ارسطویی حجم آب موجود در مخزن سد امیرکبیر را حدود 29 میلیون مترمکعب اعلام و تصریح کرد: این میزان در روز مشابه سال گذشته 44 میلیون مترمکعب بوده است، همچنین حجم ذخیره آب سد طالقان از 179 میلیون مترمکعب سال گذشته به 149 میلیون مترمکعب کاهش پیدا کرده است.
وی افزود: حجم ذخیره آب سد لار سال گذشته 16 میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با موجودی 13 میلیون مترمکعبی فعلی، 3 میلیون مترمکعب کاهش را نشان میدهد و حجم آب سد ماملو نیز از 72 میلیون مترمکعب سال گذشته، به 45 میلیون مترمکعب رسیده است؛ این درحالیست که حجم ذخیره آب سد لتیان در مقایسه با روز مشابه سال گذشته با 4 میلیون متر مکعب کاهش به 15 میلیون مترمکعب رسیده است.
وی در خصوص میزان بارشها نیز گفت: میزان بارشها از ابتدای سال آبی تاکنون 50.7 میلیمتر ثبت شده که این میزان در سال گذشته 85.3 میلیمتر بوده است؛ بر این اساس میزان بارشها نسبت به سال آبی قبل آن 41 درصد و نسبت به بلندمدت 50.6 درصد کاهش یافته است.
مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آبی و برق آبی شرکت در پایان خاطرنشان کرد: از همه شهروندان درخواست میشود که صرفهجویی و مصرف بهینه آب را همواره مدنظر داشته باشند تا مشکلی به جهت تأمین مطمئن و پایدار آب نداشته باشیم.
میزان ذخایر سدهای پنجگانه استان تهران به 251 میلیون مترمکعب رسید
برچسب ها
مدیریت بحران انرژی در کشورهای جهان؛ پسلرزههای بحران انرژی اروپا در کشورهای در حال توسعه/ خاموشی سراسری چگونه پاکستان را فرا گرفت؟
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آبفا اهواز بیان کرد؛ پایش مستمر آب رودخانه دز خوزستان الزامی است
پسلرزههای بحران انرژی اروپا در کشورهای در حال توسعه/ خاموشی سراسری چگونه پاکستان را فرا گرفت؟
آژانس بینالمللی انرژی در گزارشی با تأکید بر اینکه اروپاییها تا حدودی توانستند بحران انرژی زمستان امسال را مدیریت کنند، افزوده است: بحران انرژی واقعی برای کشورهای در حال توسعه و وارد کننده انرژی تازه شروع شده است. مانند کشور پاکستان که متأثر از همین بحران، هفته پیش در خاموشی سراسری فرو رفت.
بحران کم آبی/ ۷۰۰ لیتر بر ثانیه به ظرفیت پساب شهری صنایع اضافه شد
بحران کم آبی بحرانی است که زمینه بروز آن را باید در بیتوجهی به موضوعات تغییرات اقلیمی و خشکسالیهای مداوم، سو مدیریت در بهرهگیری از منابع آبی کشور جست وجو کرد.
پایش مستمر آب رودخانه دز خوزستان الزامی است
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب اهواز با بیان لزوم پایش مستمر آب رودخانه دز گفت: پیشنهاد تدوین برنامه پایش مستمر کیفیت آب دز در سه سطح پرتابل یا آزمایشگاه صحرایی، سنجش لحظهای در محلهای تامین آب، و سنجش نهایی تضمین کیفیت در آزمایشگاههای مرکزی ارایه شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.