به گزارش خبرنگار «نبض انرژی» آرش کردی در جلسه بررسی مسائل برق شهرستان ملایر استان همدان با اشاره به موفقیت گذر از پیکبار تابستان سالجاری، اظهار داشت: کار در مجموعه صنعت برق وقفه بردار نیست و حساسیت در این بخش بسیار بالاست که نشان دهنده جایگاه مهم این صنعت در کشور است.
وی ادامه داد: افرادی که در صنعت برق فعالیت میکنند باید همواره به یاد داشته باشند که علاوه بر تلاش برای ارتقای وضعیت بومی و محلی، باید به بهبود جایگاه ملی در این صنعت هم توجه داشته باشند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر بیان کرد: این دو در کنار هم لازم و ملزوم یکدیگر هستند و ما نیازمند فرهنگی هستیم که توجه تو امان به این 2 مقوله مهم را مدنظر داشته باشد.
وی با بیان اینکه صنعت برق شامل سه مرحله تولید، انتقال و توزیع است، گفت: توزیع از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است، چرا که محل تقاطع حاکمیت و مردم بوده و این نکته باید همواره مدنظر قرار گیرد.
کردی با اشاره به پیشبینیها و اهداف تعیین شده برای گذر از پیک بار سال آینده بر تحقق 50 درصدی هوشمندسازی شبکه برق استان همدان تاکید کرد و افزود: رفع ضعف ولتاژ شبکه برق به خصوص در نواحی روستایی از اولویت بالایی برخوردار است و اجرای آن در سطح این استان و کشور ضرورت بالایی دارد.
وی با بیان اینکه کشور ایران جزو 5 کشور برتر در زمینه تولید توربینهای گازی در جهان است، بیان کرد: ایران جزو اندک کشورهایی است که 100 درصد مناطق شهری و 98 درصد مناطق روستایی آن برقدار است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر تصریح کرد: سازندههایی در زمینه تجهیزات اندازهگیری مانند کنتورهای برق داریم که در جهان حرفی برای گفتن دارند و این در حالیست که کشور با تحریمهای گسترده از سوی دشمنان انقلاب اسلامی روبرو است.
وی با اشاره به وضعیت شبکه برق در استان همدان افزود: اعتبارات در نظر گرفته شده برای صنعت برق این استان به طور کامل پرداخت و اجرایی خواهد شد.
کردی با اشاره به مسائل بومی صنعت برق استان همدان گفت: از جامعه دانشگاهی استان و محققان و پژوهشگران خواهانیم تا موضوعات و نیازهای موجود در صنعت برق این استان را رصد و احصا کنند تا بتوان نیازمندیها و مشکلات را رفع کرد.
مصرف سالانه 320 میلیارد کیلووات ساعت برق در کشور
برچسب ها
وزیر نیرو در آئین تجدید میثاق با آرمانهای امام خمینی(ره) مطرح کرد: رشد 30 برابری صنعت آب و برق در 4 دهه اخیر|ظرفیت نیروگاهی صنعت برق کشور به بیش از ۹۰ هزار مگاوات رسیده است
تأمین جهادی خوراک پتروشیمی از مسیر جمعآوری گازهای مشعل دورخیز دولت سیزدهم برای خاموشی مشعلهای گاز
ممنوعیت ورود تجهیزات برقی خارجی در صورت تولید داخل
مدیرکل دفتر تحقیقات و توسعه فناوری شرکت توانیر با اشاره به آئیننامه وزارت صمت مبنی بر منع ورود محصولات خارجی داراي توليد داخلی افزود: در صورتی که محصولی تولید داخل داشته باشد، وزارت صمت از ورود نمونه خارجی به کشور جلوگیری میکند و این فرصت خوبی برای عرضه محصولات با کیفیت داخلی در حوزه صنعت برق و دانش بنیان است.
رشد 30 برابری صنعت آب و برق در 4 دهه اخیر|ظرفیت نیروگاهی صنعت برق کشور به بیش از ۹۰ هزار مگاوات رسیده است
وزیر نیرو با اشاره به رشد 20 تا 30 برابری بخشهای مختلف صنعت آب و برق ایران گفت: ظرفیت تولید برق کشور از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز از 7000 مگاوات به بیش از ۹۰ هزار مگاوات رسیده است.
دورخیز دولت سیزدهم برای خاموشی مشعلهای گاز
جمعآوری مشعلهای گازی در تأسیسات نفتی و گازی کشور یکی از آرزوهای دیرینه مردان صنعت نفت بوده و هست، خوشبختانه پارسال با مدیریت بهینه جنبشی در میان واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی کشور ایجاد شده تا بخشی از خوراک خود را از این محل تأمین کنند، جهاد در این زمینه ادامه دارد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.