به گزارش خبرنگار «نبض انرژی» شرکت ازن آب که از سال ۱۳۸۳ و پس از ثبت اختراع به تولید دستگاههای تصفیه آب کوچک مقیاس در حوزه تصفیه آب و هوا و بازچرخانی آب فعالیت میکرد، چند سالی است که با بومی سازی تکنولوژی تولید دستگاههای تصفیه بزرگ مقیاس نقش پر رنگی در صنعت آب و تأسیسات آب و فاضلاب کشور ایفا کرده است.
این شرکت از سال ۱۳۸۸ وارد فاز عملیاتی تولید دستگاههای تصفیه ازن ژنراتور بزرگ مقیاس با هدف تصفیه فاضلاب شهرهای بزرگ وارد شد و محصولات خود را جایگزین محصولات وارداتی کشورهایی، چون آمریکا، ایتالیا، سوئیس و فرانسه کرد.
علیرضا قدمگاهی، جانشین مدیرعامل شرکت ازن آب در مورد دستاوردهای این شرکت به خبرنگار ما گفت: شرکت ما در سال ۱۳۸۸ برای اولین بار سیستم تصفیه فاضلاب شهر گرمسار را اجرایی کرد و پس از موفقیت آمیز بودن این اقدام، از دستگاه تصفیه خود در تصفیهخانه شهرهایی، چون کرمانشاه، رامسر، زاهدان، زابل، سنندج و بندرعباس نیز استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه در برخی شهرهایی که از سیستم تصفیه خارجی استفاده شده بود، بخاطر مشکل خدمات پس از فروش دستگاهها از کار افتاده بودند، افزود: شرکت ما در طول چند سال گذشته موفق شده است در علاوه بر تولید دستگاههای بومی، همچنین در چندین شهر اقدام به رفع عیب دستگاههای غیرفعال خارجی کرده و آنها را دوباره وارد مدار کند.
جانشین مدیرعامل ازن آب در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما تنها شرکتی هستیم که در دنیا قطعات تولیدی از صفر تا صد خودمان تولید میکنیم و هزینه تولید دستگاههای ما نسبت به نمونههای خارجی کمتر از نصف است.
وی در توضیح بیشتر قیمتهای نهایی محصولاتشان گفت: به طور مثال هزینه نصب یک دستگاه خارجی در سیستم تصفیه خانه یک شهر یک میلیون نفری با ظرفیت ۳ متر مکعب بر ثانیه بیش از ۵ میلیون یورو است که تولیدات ما کمتر از ۲.۵ میلیون یورو میشود.
گفتنی است محصولات دانش بنیان این شرکت در حال حاضر علاوه بر کشورهای همسایه مانند ترکمنستان، عراق و افغانستان همچنین به کشورهایی، چون استرالیا، بلغارستان و سوئد نیز صادر میشود.
دستیابی به فناوریهای روز تصفیه فاضلاب شهرهای بزرگ توسط یک شرکت دانش بنیان
برچسب ها
مدیریت بحران انرژی در کشورهای جهان؛ پسلرزههای بحران انرژی اروپا در کشورهای در حال توسعه/ خاموشی سراسری چگونه پاکستان را فرا گرفت؟
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آبفا اهواز بیان کرد؛ پایش مستمر آب رودخانه دز خوزستان الزامی است
پسلرزههای بحران انرژی اروپا در کشورهای در حال توسعه/ خاموشی سراسری چگونه پاکستان را فرا گرفت؟
آژانس بینالمللی انرژی در گزارشی با تأکید بر اینکه اروپاییها تا حدودی توانستند بحران انرژی زمستان امسال را مدیریت کنند، افزوده است: بحران انرژی واقعی برای کشورهای در حال توسعه و وارد کننده انرژی تازه شروع شده است. مانند کشور پاکستان که متأثر از همین بحران، هفته پیش در خاموشی سراسری فرو رفت.
بحران کم آبی/ ۷۰۰ لیتر بر ثانیه به ظرفیت پساب شهری صنایع اضافه شد
بحران کم آبی بحرانی است که زمینه بروز آن را باید در بیتوجهی به موضوعات تغییرات اقلیمی و خشکسالیهای مداوم، سو مدیریت در بهرهگیری از منابع آبی کشور جست وجو کرد.
پایش مستمر آب رودخانه دز خوزستان الزامی است
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب اهواز با بیان لزوم پایش مستمر آب رودخانه دز گفت: پیشنهاد تدوین برنامه پایش مستمر کیفیت آب دز در سه سطح پرتابل یا آزمایشگاه صحرایی، سنجش لحظهای در محلهای تامین آب، و سنجش نهایی تضمین کیفیت در آزمایشگاههای مرکزی ارایه شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.