به گزارش خبرنگار «نبض انرژی» “حسین امنیه” عنوان کرد: از سال 1393 تاکنون شیرهای مازوت بویلر واحدهای نیروگاه اصفهان از طرف دادستان وقت پلمب شده و اساساً امکان استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه اصفهان وجود ندارد و از طرفی با توجه به اهمیت مسائل زیستمحیطی و همچنین به لحاظ فنی و اقتصادی، نیروگاه هیچ تمایلی به استفاده از سوخت مازوت ندارد.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق اصفهان ادامه داد: در فصل زمستان به دلیل کاهش دما و به تبع آن افزایش مصرف گاز طبیعی در کشور و با توجه به اولویت تامین مصارف خانگی، شرکت گاز قادر به تامین گاز کافی برای نیروگاهها نیست، با این حال سازمان محیط زیست بر آلایندگی گازهای خروجی از دودکشهای نیروگاه اصفهان نظارت کامل داشته و کیفیت گاز خروجی، در محدوده مجاز استانداردهای زیست محیطی است.
امنیه تاکید کرد: هاله سفید رنگی که از نیروگاه اصفهان متصاعد است، صرفاً بخار آب سیستم خنککننده برجهای تر(مرطوب) نیروگاه بوده و در تمام فصول سال هم وجود دارد ولی در فصل سرما و سردی هوا قابل مشاهده است.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق اصفهان از مردم درخواست کرد با صرفهجویی در مصرف گاز، در تامین سوخت پاک برای نیروگاههای کشور مشارکت کنند.
سوخت مازوت در نیروگاه اصفهان استفاده نمیشود
برچسب ها
مدیریت بحران انرژی در کشورهای جهان؛ پسلرزههای بحران انرژی اروپا در کشورهای در حال توسعه/ خاموشی سراسری چگونه پاکستان را فرا گرفت؟
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آبفا اهواز بیان کرد؛ پایش مستمر آب رودخانه دز خوزستان الزامی است
رئیس اداره حقوقی محیط زیست استان بوشهر اعلام کرد: ۱۰ میلیون تومان، جزای شرکت آلوده کننده دریای خارگ
پسلرزههای بحران انرژی اروپا در کشورهای در حال توسعه/ خاموشی سراسری چگونه پاکستان را فرا گرفت؟
آژانس بینالمللی انرژی در گزارشی با تأکید بر اینکه اروپاییها تا حدودی توانستند بحران انرژی زمستان امسال را مدیریت کنند، افزوده است: بحران انرژی واقعی برای کشورهای در حال توسعه و وارد کننده انرژی تازه شروع شده است. مانند کشور پاکستان که متأثر از همین بحران، هفته پیش در خاموشی سراسری فرو رفت.
پایش مستمر آب رودخانه دز خوزستان الزامی است
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب اهواز با بیان لزوم پایش مستمر آب رودخانه دز گفت: پیشنهاد تدوین برنامه پایش مستمر کیفیت آب دز در سه سطح پرتابل یا آزمایشگاه صحرایی، سنجش لحظهای در محلهای تامین آب، و سنجش نهایی تضمین کیفیت در آزمایشگاههای مرکزی ارایه شده است.
۱۰ میلیون تومان، جزای شرکت آلوده کننده دریای خارگ
رئیس اداره حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از محکومیت قطعی یکی از شرکتهای مستقر در جزیره خارگ به دلیل آلوده کردن دریا و صدور جریمه ۱۰ میلیون تومانی خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.