به گزارش خبرنگار «نبض انرژی» بر اساس تازهترین گزارش موسسه تحقیقات آب، در هفته منتهی به 2 دیماه همه حوضههای ۶ گانه اصلی آبریز کشور بارشهایی را دریافت خواهند کرد.
بر این اساس، حوضه آبریز دریای خزر در هفته جاری بیشینه بارش 67.9 میلیمتری و متوسط محدوده 6.2 میلیمتری را خواهد داشت که بیشترین میزان در بین حوضههای آبریز کشور خواهد بود.
هفته منتهی به 2 دیماه حوضه آبریز قره قوم بیشینه بارش 12.2 میلیمتری با متوسط محدوده 3 میلیمتری را تجربه خواهد کرد.
این هفته حوضه آبریز فلات مرکزی بیشینه بارش 7.5 میلیمتری و متوسط محدوده 0.2 میلیمتری را تجربه خواهد کرد.
حوضه آبریز خلیجفارس و دریای عمان هم در هفته منتهی به 2 دیماه بیشینه بارش 2.8 میلیمتری و متوسط محدوده صفر میلیمتری را تجربه خواهد کرد.
حوضه آبریز مرزی شرق در هفته منتهی به 2 دیماه بیشینه بارش 1.3 میلیمتر با متوسط محدوده صفر میلیمتر را تجربه خواهد کرد.
حوضه آبریز دریاچه ارومیه هم در هفته منتهی به 2 دیماه بیشینه بارش 1.1 میلیمتری و متوسط محدوده صفر میلیمتری خواهد داشت. همچنین، از مجموع ۳۰ حوضه آبریز درجه۲ نیز 8 حوضه هیچ بارشی نخواهند داشت.
پیشبینی بارش برای حوضههای آبریز دریای خزر و شمال شرق در هفته جاری
برچسب ها
مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز اعلام کرد مصرف سالانه بیش از ۲۲۸ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در ایران
زلزله در خوی مصرف بنزین را بیش از دو برابر افزایش داد
رئیس صنف جایگاهداران کشور، گفت:در ساعات اولیه وقوع زلزله با افزایش مراجعات مردم به پمپ بنزین ها مواجه بودیم به طوری که مصرف بنزین در این مناطق را بیش از ۲ برابر افزایش داد ولی با توجه به ذخیره سازی مناسب در اکثر جایگاهها توزیع ادامه دارد و جایگاه ها آسیبی ندیده اند.
مصرف سالانه بیش از ۲۲۸ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در ایران
مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر اینکه بهینهسازی مصرف گاز تنها مختص به بخش خانگی نیست، اعلام کرد: مصرف سالانه گاز طبیعی کشور بیش از ۲۲۸ میلیارد مترمکعب است که ۷۰ درصد آن در بخش صنعتی و ۳۰ درصد در بخش خانگی و تجاری مصرف میشود، اما این نسبت در زمستان برعکس است و ۷۰ درصد گاز از سوی مشترکان خانگی، تجاری و صنایع غیر عمده مصرف میشود و حتی این مقدار به ۸۰ درصد هم رسیده است.
بحران کم آبی/ ۷۰۰ لیتر بر ثانیه به ظرفیت پساب شهری صنایع اضافه شد
بحران کم آبی بحرانی است که زمینه بروز آن را باید در بیتوجهی به موضوعات تغییرات اقلیمی و خشکسالیهای مداوم، سو مدیریت در بهرهگیری از منابع آبی کشور جست وجو کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.