تخفیف 70 درصدی واقعی از جیب بیت المال
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بهزودی و بین شرکتهای ملی نفت و دانشبنیان اوتیسی انجام میشود امضای قرارداد ساخت ۱۴ توربوکمپرسور به ارزش ۲.۲ میلیارد دلار
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: حمل نفت خام در دولت سیزدهم ۲ برابر شده است
مذاکرات برای سوآپ گاز از ترکمنستان به ارمنستان
وزیر نفت در دیدار با وزیر مدیریت منطقهای و زیرساختهای ارمنستان بر آمادگی شبکه گازی ایران برای آغاز سوآپ گاز از ترکمنستان و نیز افزایش صادرات گاز به این کشور تأکید کرد.
امضای قرارداد ساخت ۱۴ توربوکمپرسور به ارزش ۲.۲ میلیارد دلار
رئیس پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت و گاز از امضای قرارداد شرکتهای ملی نفت ایران و اوتیسی به ارزش ۲.۲ میلیارد دلار برای ساخت ۱۴ توربوکمپرسور خبر داد و گفت: اوتیسی برای ساخت کمپرسورهای سکوهای تقویت فشار پارسجنوبی نیز اعلام آمادگی کرده است.
حمل نفت خام در دولت سیزدهم ۲ برابر شده است
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به افزایش دو برابری حمل نفت خام در دولت سیزدهم گفت: شرکت ملی نفتکش که یکی از شرکتهای زیرمجموعه صندوقهاست دستاوردهای مطلوبی داشته که برای حمل نفت هیچ مشکلی ندارد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.