به گزارش نبض انرژی، مهندس محمد ولی علا ءالدینی در گفتگوی تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به اینکه وزارت نیرو از ظرفیتهای بالقوه و توان داخلی برای تولید کالای ایرانی و همچنین صدور خدمات فنی مهندسی برخوردار است، گفت: در این خصوص هدف گذاریهایی شده که اجرای این اهداف در شرکت ساتکاب عملیاتی خواهد شد.
وی با اشاره به راه اندازی نیروگاه گازی ساخت ایران در کشور عراق، افزود: توان ساخت و تامین تجهیزات آب و برق به حدی رسیده است که نه تنها قادر به تامین کامل نیاز داخل هستیم بلکه امکان صادرات این تجهیزات به دیگر کشورها نیز فراهم است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید و ساخت تجهیزات آب و برق، کشورهای عراق، ارمنستان، سوریه و تاجیکستان را مقاصد صادراتی ایران دانست و ادامه داد: ما در زمینه ساخت نیروگاههای بادی به خودکفایی ۸۰ درصدی، در ساخت نیروگاه گازی و ساخت نیروگاههای برق آبی و سد به توان صددرصدی رسیده ایم که هم اکنون بخشی از این توان در دیگر کشورها در حال اجرا است.
علاءالدینی با اشاره به اینکه برای حضور جدی ایران در دیگر کشورها به منظور صادرات خدمات فنی و مهندسی، برنامه ریزیهایی شده است، گفت: کشور تاجیکستان یکی از مقاصد صادراتی است که با توجه به ابراز رضایت از فعالیت مهندسان ایرانی، در حال تشکیل کارگروه مشترک برای صادرات دانش به این کشور هستیم.
توان کامل ایران برای صادرات نیروگاههای گازی
برچسب ها
مجمع عادی سالیانه پتروشیمی اروند برگزار شد؛ سود خالص اروند ۳۱ درصد افزایش یافت| رکورد فروش شکسته شد
استاندار بوشهر: سد دالکی ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
سود خالص اروند ۳۱ درصد افزایش یافت| رکورد فروش شکسته شد
مدیرعامل پتروشیمی اروند با اشاره به افزایش سود خالص شرکت در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، از افزایش ۳۱ درصدی سود این شرکت نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: علاوه بر افزایش ۳۱ درصدی سود خالص شرکت طی یکسال گذشته، میزان تولید شرکت نیز بیش از ۱۵ درصد افزایش نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش داشته است.
سد دالکی ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
استاندار بوشهر گفت: ۱۸ ماه پیش و در ابتدای دولت سیزدهم پیشرفت فیزیکی سد دالکی حدود ۳۰ درصد بود که با حمایت وزرات نیرو و همت شرکتهای پیمانکاری امروز به ۵۰ درصد افزایش یافته است.
افزایش استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در سراسر جهان
گزارش جدید آژانس بینالمللی انرژی نشان میدهد که با توجه به بحران جهانی انرژی، قرار است سامانه خورشیدی فتوولتایی و بادی، بیشترین افزایش سالانه ظرفیت انرژیهای تجدیدپذیر جدید را داشته باشند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.