صرفه‌جویی در بخش نیروگاهی عملیاتی می‌شود
صرفه‌جویی در بخش نیروگاهی عملیاتی می‌شود
حدود ۶۰۰ مگاوات در بخش نیروگاهی، با ارزشی بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان صرفه جویی و عملیاتی خواهد شد.

به گزارش نبض‌انرژی از  وزارت نیرو (پاون)، در راستای تاکید وزیر نیرو بر «مدیریت مصرف انرژی» با استفاده از ظرفیت نخبگان ایرانی، با اجرای طرح یک شرکت استارتاپی، بیش از ۶۰۰ مگاوات در بخش نیروگاهی، با ارزشی حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان صرفه جویی، و عملیاتی خواهد شد.

با توجه به اهمیت «مدیریت بهینه مصرف انرژی» در وزارت نیرو و تاکید بر اتخاذ روش‌های مطلوب جهت افزایش نیافتن مصرف انرژی و عملیاتی کردن «خاموشی صفر» در تابستان امسال، همه شرکت‌های زیرمجموعه وزارت در این مسیر گام برداشتند.

شرکت مادر تخصصی ساتکاب نیز در این راستا با دعوت از شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ، درصدد به‌کارگیری روش‌های نوین با هدف کاهش و مدیریت مصرف انرژی با استفاده از روش‌های نوین مطابق با فناوری‌های جدید است.

بر اساس این گزارش، این شرکت در میان طرح‌های ارائه شده با این رویکرد در «صنایع آب و برق» طرح یک شرکت دانش بنیان، با توجه به انطباق آن با پارامتر‌ها و استاندارد‌های موجود در این حوزه و همچنین کارآیی و صرفه جویی ارزی و ریالی را مورد حمایت خود قرار داد.

طرح ارائه شده توسط این شرکت دانش‌بنیان در حوزه مدیریت مصرف انرژی، بیش از ۶۰۰ مگاوات در بخش نیروگاهی صرفه‌جویی کرده و بر اساس نرخ دلار کنونی حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان در اجرای این طرح صرفه‌جویی ارزی و ریالی به عمل خواهد آمد که با اعتباری بالغ بر ۳ تا ۵ میلیارد تومان عملیاتی می‌شود.

این طرح بین بخشی روی مخازن، چاه‌ها و پمپاژ آب صورت گرفته که نیاز به تعاملات بین سازمانی مابین شرکت‌های توانیر و شرکت آب و فاضلاب برای اجرای بهینه دارد.

«شرکت ساتکاب» به‌عنوان یکی از شرکت‌های مادر تخصصی و حلقه ارتباطی بین شرکت‌های دانش بنیان و بخش دولتی، با برقراری پل ارتباطی بین این شرکت دانش‌بنیان و سازمان‌های ذی‌ربط، تفاهم‌نامه‌ای را به امضا رساند تا اجرایی شدن این طرح محقق شود.

به گفته آقای محمدولی علاءالدینی مدیرعامل شرکت ساتکاب، این طرح هم‌اکنون در چند شهر به صورت پایلوت اجرایی شده و امید است با گذر از دوره آزمایشی به شکل سراسری در کل کشور عملیاتی شود.

 

صداوسیما