پژوهشگران دانشگاه “ام.آی.تی” نوعی قایق خودران ابداع کرده‌اند که می‌تواند دو مسافر را با خود حمل کند. به گزارش نبض انرژی ، در سال‌های اخیر اخبار زیادی در مورد وسایل نقلیه خودران شنیده‌ایم اما پژوهشگران دانشگاه “ام.آی.تی”(MIT) به شکل‌های متفاوتی از حمل و نقل خودکار فکر می‌کنند. پژوهشگران “علوم رایانه‌ای و هوش مصنوعی”(CSAIL) این دانشگاه […]

ساخت قایق‌های رباتیک خودران ۲ نفره در دانشگاه ام.آی.تی

پژوهشگران دانشگاه “ام.آی.تی” نوعی قایق خودران ابداع کرده‌اند که می‌تواند دو مسافر را با خود حمل کند.

به گزارش نبض انرژی ،

در سال‌های اخیر اخبار زیادی در مورد وسایل نقلیه خودران شنیده‌ایم اما پژوهشگران دانشگاه “ام.آی.تی”(MIT) به شکل‌های متفاوتی از حمل و نقل خودکار فکر می‌کنند. پژوهشگران “علوم رایانه‌ای و هوش مصنوعی”(CSAIL) این دانشگاه در پنج سال اخیر، روی کاروانی از قایق‌های خودران کار کرده‌اند تا آنها را در آمستردام به کار بگیرند. آنچه این قایق‌های رباتیک را از نمونه‌های پیشین متمایز می‌سازد، این است که می‌توانند مسافران را جا به جا کنند.

این قایق‌های جدید موسوم به(Roboat II) بسیار کوچک هستند و طول آنها تنها به دو متر می‌رسد و می‌توانند دو مسافر را در کانال‌های آب شهر آمستردام جا به جا کنند. این قایق‌ها، چهار پروانه دارند که به آنها امکان می‌دهد در هر جهتی حرکت کنند. همچنین، این قایق‌ها به فناوری لیدار، GPS و حسگرهای داخلی مجهز هستند تا از عهده مسیریابی برآیند.

پژوهشگران امیدوارند که بتوانند بهبود الگوریتم‌های این قایق را ادامه دهند تا بهتر بتواند با چالش‌های پیش روی خود مانند طوفان یا موج دست و پنجه نرم کند. آنها همچنین قصد دارند قابلیت شناسایی و درک اشیا را به این قایق‌ها ببخشند تا بهتر بتواند با محیط اطراف سازگار شود.