معاون وزیر نیرو درباره عدم تخصیص آب در زمان نیاز و بازگشایی دریچه‌ها در زمان بارندگی در ایران که که منجر به سیلاب در سیستان می‌شود، توضیح داد: در سال‌های اخیر زمان بازگشایی دریچه با اطلاع و هماهنگی ما انجام می‌شود، تا آمادگی داشته باشیم و آبگیری بدرستی انجام شود. به گزارش نبض انرژی ، […]

معاون وزیر نیرو درباره عدم تخصیص آب در زمان نیاز و بازگشایی دریچه‌ها در زمان بارندگی در ایران که که منجر به سیلاب در سیستان می‌شود، توضیح داد: در سال‌های اخیر زمان بازگشایی دریچه با اطلاع و هماهنگی ما انجام می‌شود، تا آمادگی داشته باشیم و آبگیری بدرستی انجام شود.

به گزارش نبض انرژی ،

قاسم تقی‌زاده‌ خامسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره آخرین وضعیت تعیین حقابه هیرمند از افغانستان اظهار داشت: در مورد هیرمند یک کمیساریای عالی وجود دارد که بزودی در افغانستان تشکیل خواهد شد. طی دو سال گذشته با طرف افغان مذاکراتی داشتیم و نتیجه این بود که روی نقاط مشترک مثل مطالعات حوضه‌های آبریز که تاکنون هیچ کاری انجام نشده، توافق کردیم و بحث و بررسی می‌کنیم.

وی افزود: در حال حاضر نسبت به گذشته در مذاکرات پیشرفت کردیم و امیدوار هستیم که حقابه ایران داده شود.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا تصریح کرد: وضعیت بارندگی حوضه هم امسال بد نیست. ولی نیازمند مطالعه وسیعی است که بصورت مشترک با هم انجام می‌دهیم، کار نقشه‌برداری هم درحال انجام بوده و در کل از وضعیت و روند کار راضی هستیم.

وی درباره عدم تخصیص آب در زمان نیاز و بازگشایی دریچه‌ها در زمان بارندگی در ایران که که منجر به سیلاب در سیستان می‌شود، توضیح داد: در سال‌های اخیر زمان بازگشایی دریچه با اطلاع و هماهنگی ما انجام می‌شود، تا آمادگی داشته باشیم و آبگیری بدرستی انجام شود.

به گزارش ایلنا، رضا اردکانیان 289 مهرماه پس از دیدارو مذاکره با رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان درباره حل موضوع آبهای مرزی دو کشور ایران-افغانستان گفت: موضوع آب در حوزه آبریز مشترک فقط با همکاری کشورهای مستقر در حوزه آبریز به نتیجه می‌رسد.

وی تاکید کرد: فارغ از اینکه کشوری بالادست و یا پایین دست باشد براساس نقشه راه مشترک می‌توانند هم منافع و هم هزینه‌ها را منصفانه تقسیم کنند.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: تصور ما این است که بین ایران و افغانستان زمینه همکاری متنوع و وسیع است و در این مسیر مسائل آب و محیط زیست جایگاه خود را دارد.

وی یادآور شد: با توجه به توسعه یافتگی مدیریتی هر دو کشور، این مسائل از شکل چالش خارج و به راه‌حل‌هایی که در بر گیرنده منافع دو کشور است، خواهد رسید.

اخیرا معاون راهبری و نظارت بهره‌برداری آب و فاضلاب کشور در پاسخ به سوال ایلنا درباره این که اگر حقابه ایران از افغانستان تامین شود مشکل آب استان سیستان و بلوچستان حل خواهد شد یا خیر؟ گفت: قطعا اگر حقابه لازم تخصیص یابد چاه نیمه‌ها وضعیت بهتری خواهند داشت اما به شرط این که سامانه‌ها تکمیل شده باشد.