دومین سکوی 1000 تنی میدان هندیجان با موفقیت نصب شد مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران از نصب موفقیت‌آمیز دومین سکوی سرچاهی 1000 تنی میدان هندیجان در آب‌های خلیج‌فارس خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی شرکت نفت فلات قاره ایران، علیرضا سلمان‌زاده مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: […]

دومین سکوی 1000 تنی میدان هندیجان با موفقیت نصب شد

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران از نصب موفقیت‌آمیز دومین سکوی سرچاهی 1000 تنی میدان هندیجان در آب‌های خلیج‌فارس خبر داد.

دومین سکوی 1000 تنی میدان هندیجان با موفقیت نصب شد

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی شرکت نفت فلات قاره ایران، علیرضا سلمان‌زاده مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: سکوی شماره 7 میدان هندیجان شامگاه دوشنبه 7 مهر با موفقیت در محل مورد نظر نصب شد. عملیات نصب این سکو به دلیل عمق کم آب از حساسیت و پیچیدگی به مراتب بالاتری از نظر لنگراندازی، ایستادن شناور و … نسبت به سکوی شماره 8 برخوردار بود. بیشترین عمق در جریان مَد آب به 4.4 متر و کمترین عمق آن به 3 متر می‌رسید و به همین دلیل این سکو برای نصب، 90 درجه چرخانده شد.

وی گفت: در اجرای این عملیات نیروهای تیم پیمانکار و کارفرما پای کار بودند و با دقت و ظرافت مثال‌زدنی پس از 6 ساعت و نیم کار طاقت‌فرسا موفق به نصب این سکو بر روی جاکت‌های مربوطه و 10 چاه میدان هندیجان شدند.

سلمان‌زاده افزود: این پروژه به طور کامل توسط کارشناسان و متخصصان توانمند داخلی و پیمانکاران حوزه فراساحل کشور به انجام رسیده است و با بهره‌برداری از این دو سکو ظرفیت تولید در میدان هندیجان 20 هزار بشکه در روز افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران افزود: عملیات نصب این سکو با رعایت همه نکات ایمنی و استانداردهای رایج بین‌المللی در بخش فراساحل انجام شده و پیمانکاران مربوطه نیز با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی و ایمنی نسبت به انجام آن اقدام کرده‌اند.

وی با اعلام اینکه سکوی شماره 8 میدان هندیجان نیز هفته گذشته در موقعیت مورد نظر نصب شده است، گفت: با نصب این سکوها در آینده، فرازآوری چاه‌ها برای تولید مصنوعی با تزریق آب، گازرانی یا پمپی کردن چاه‌ها اجرایی شده و با توجه به اینکه در این سکوها برق و امکانات ایمنی لازم وجود دارد، با استفاده از روش‌های ثانویه، میزان تولید نفت نیز افزایش می‌یابد.

گفتنی است، این میادین از معدود میادینی هستند که عملیات شیرین‌سازی نفت‌خام در بدو تولید و در سکوی تولید میدان بهرگانسر انجام می‌شود. با نصب این سکوها، دسترسی به چاه‌ها بیشتر می‌شود و با توجه به وجود تاسیسات سرچاهی نصب شده از جمله پنل کنترل و ایمنی سرچاهی، سیستم‌های اعلام حریق، سیستم‌های کنترل چاه‌ها و سیستم‌های برق و ابزاردقیق از سطح کیفی و ایمنی بالاتری برخوردار خواهد بود.

انتهای پیام/